Region: Avrupa

Translations: en, de, tr

SES Uydu Dağıtımı Hizmetiyle BVN TV'yi Dünyayla Buluşturuyor

Written on 14 Apr 2020

Ücretsiz olan Hollandaca kanal, ASTRA 19.2 derece Doğu, SES-5 ve diğer uydular aracılığıyla dünya genelindeki izleyici kitlesine ulaşıyor

8.Nisan.2020 –Kamu yayıncısı BVN TV, uydu kapasitesi ve hizmetlerinin kullanımı için SES ile dünya çapında uzun vadeli bir dağıtım anlaşması imzaladı. SES, BVN TV’nin yayınlarını ASTRA 19.2 derece Doğu uydusu aracılığıyla Avrupa geneline, 5 derece Doğu yörüngesinde bulunan SES-5 uydusu aracılığıyla da Afrika geneline ulaştırıyor. SES, BVN’nin yayın içeriğinin tek bir sinyal kaynağından kesintisiz global dağıtımını sağlamak için SES dışındaki uydu kapasitesini de uygun şekilde kullanıyor.

Dünya çapında Hollandaca konuşan izleyicilere yönelik TV programları sunan BVN, halka açık, ücretsiz bir kanal olarak yayınlarını sürdürüyor.

ASTRA 19.2 derece Doğu uydusu üzerinden BVN TV'ye erişim, 1 Nisan 2020 tarihinden itibaren H.264 (MPEG4) standardında 11.778 V, SR 29500, FEC 9/10 (SVB-S2 - QPSK) frekansı ile sağlanmaya başladı. Bu yeni görüntü verileriyle yayına erişim için uydu aktarıcılarında manuel bir arama yapılması gereklidir.

Dış İletişim

SES, hem en yüksek kalitede video içeriği dağıtarak hem de dünya çapında sorunsuz bağlantı sağlayarak dünyanın her yerinde inanılmaz deneyimler sunmak için cesur bir vizyona sahiptir. Küresel içerik bağlantısı çözümlerinde lider olan SES, ticari olarak kanıtlanmış, düşük gecikme süresine sahip MEO O3b sistemi de dahil olmak üzere, dünyanın tek, çok yörüngeli uydu takımyıldızını küresel kapsama ve yüksek performansın benzersiz kombinasyonu ile yönetmektedir. SES, geniş ve akıllı, bulut özellikli bir ağdan yararlanarak karada, denizde veya havada, kısacası her yerde yüksek kaliteli bağlantı çözümleri sunabilir ve bu kapsamda, dünyanın önde gelen telekomünikasyon şirketlerine, mobil ağ operatörlerine, hükümetlere, bağlantı ve bulut hizmeti sağlayıcılara, yayıncılara, video platformu operatörlerine ve içerik sahiplerine güvenilir bir ortaklık sunmaktadır. SES’in video ağı 8.300'den fazla kanala ev sahipliği yapmaktadır ve hem doğrusal hem de doğrusal olmayan içerik yönetimi için medya hizmetleri sunarak 365 milyondan fazla haneye benzersiz bir erişim sağlamaktadır. Şirket, Paris ve Lüksemburg borsasında işlem görmektedir (Ticker: SESG). Daha detaylı bilgi için www.tr.ses.com adresini ziyaret edebilirsiniz

BVN Hakkında

BVN’nin açılımı “Flanders ve Hollanda'nın En İyisi” anlamına gelir ve dünyanın her yerinden erişilebilen Hollandaca bir kamu TV kanalı olan BVN, uydu ve internet üzerinden 24 saat kesintisiz yayın gerçekleştirmektedir. BVN, yurt dışında yaşayan Hollandalı ve Flaman topluluklarının haberleri, dilleri ve kültürleri ile bağlantıda kalmalarını sağlar. BVN, tatilde olanlar, iş amaçlı seyahat edenler, ikinci ev sahipleri ve kış tatilcileri gibi kısa bir süreyle yurtdışında olanlar tarafından da izlenmektedir. Daha detaylı bilgi için www.bvn.tv adresini ziyaret edebilirsiniz.

Written on 14 Apr 2020