Category: Networks

Translations: en, fr, de, es, pt, tr

SES Networks, ilk MEF sertifikalı Uydudan CE 2.0 servis sağlayıcısı oldu

Written on 08 Nov 2017

SES Networks, MEF sertifikalı CE 2.0 taşıyıcı ethernet hizmetleri sertifikasına sahip ilk küresel uydudan veri servis sağlayıcısı firma oldu. SES Networks MEF sertifikalı Ethernet hizmetleri, müşterilerin standart operasyonlarıyla kolay ve sorunsuzca bütünleşen seçenekler sunacak.

8. Kasım. 2017 -- SES Networks, alanında dünyaca saygınlığıyla bilinen MEF Taşıyıcı Ethernet 2.0 (CE 2.0) sertifikasını edinerek, uydu üzerinden her zaman ve her yerde, yüksek performanslı, taşıyıcı Ethernet ağları ve hizmetlerini sunabilen, ilk ve tek küresel yönetilebilir veri servis sağlayıcısı olmayı başardı.

MEF CE 2.0 sertifikası, SES Networks’ün, günümüzün en gelişmiş, yüksek performanslı ve güvenli Ethernet hizmetlerini dünya çapında sunabilme kabiliyetine sahip olduğunu belgeliyor. SES Networks MEF sertifikasına sahip olarak, uydu tarafından sağlanan hizmetlerin rolünü ana küresel bağlantının temel direği haline getirdi.

MEF endüstri birliği ve servis sağlayıcı üyeleri, sayısal ekonomi için iyileştirilmiş, etkin, garantili ve düzenli hizmetler çerçevesinde taşıyıcı Ethernet hizmetleri için standartlar geliştirir. Dünyada ilk kez bir uydu etkin veri servis sağlayıcısına verilen MEF CE 2.0 sertifikası, SES Networks’ün, benzersiz MEO orta dünya uydu tabanlı Ethernet Özel Hattı, e-LAN, e-Erişim ve e-Transit hizmetlerinin nasıl karasal hizmetlere paralel olarak çalıştığını da doğruluyor.

MEF Başkanı Nan Chen konuyla ilgili; “MEF Birliği olarak, Ethernet hizmetlerinin CE 2.0 sertifikasını elde eden ilk uydu şirketi olmasından dolayı SES Networks’ü kutlarız. SES’in müşterilerine fayda sağlayacak olan kalite ve performans standartlarını tam olarak karşılaması övgüyü hak ediyor” dedi.

SES Networks, Ürün, Pazarlama ve Strateji Genel Başkan Yardımcısı JP Hemingway ise şunları söyledi: “Yüksek performanslı, güvenilir ve garantili bağlantı sağlamak, SES Networks’te yaptığımız işlerin özünü oluşturuyor. MEF sertifikasının alanımızda ilk sahibi olarak, müşterilerimizin iş fırsatlarını en üst düzeye çıkarmaya odaklanmalarına olanak tanıyan, uçtan uca yönetilen hizmetlerimizin, garanti edilen performans düzeylerinde olduğunu gururla söyleyebiliriz. MEF ile yaptığımız çalışmalar, SES Networks’ün, gelişmiş akıllı ağ mimarileri sunma ve endüstriyi ileri götüren etkin, garantili ve düzenli hizmet tanımlarını geliştirme taahhüdünde bulunan bir çok girişiminden biridir.”

Kurumsal İletişim

Dünyanın lider uydu operatörü SES, 50’yi aşkın sabit yörüngeli (GEO) uydu filo sistemi ve 12 adet orta yörünge (MEO) uydularıyla, dünya çapında farklılaşmış ve tamamen ölçeklenebilir GEO-MEO hizmetleri sunan ilk şirkettir. SES, dört pazar dikeyinde (video, işletme hizmetleri, mobilite ve hükümet çözümleri), değer katan, uçtan uca çözümler sunmaya odaklanmıştır. SES, dünya genelindeki tüm yayıncı kuruluşlara, içerik ve internet servis sağlayıcılarına, mobil ve sabit şebeke operatörleri ile şirketlere ve devlet kurumlarına uydu iletişim hizmetleri sunmaktadır. SES'in portföyünde Avrupa'nın en büyük Doğrudan Eve Yayın (DTH) televizyon erişimine sahip bulunan ASTRA uydu sistemi ve küresel yönetilen bir veri iletişim servis sağlayıcısı olan O3b Networks yer almaktadır. SES’in bir diğer iştiraki olan MX1 ise dünyanın önde gelen medya hizmet sağlayıcılarından biridir ve yenilikçi dijital video ve medya hizmetlerinin tam kapsamlı bir setini sunmaktadır. Daha detaylı bilgi için www.ses.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Written on 08 Nov 2017