Translations: en, fr, tr

SES Endüstri Günleri Onuncu Yılında, Video Yayıncılığının Yeniliklerine Odaklandı

Written on 18 May 2017

Etkinlik, yenilikçi teknolojilerin yer aldığı 25'ten fazla uygulamaya ev sahipliği yaptı

18.Mayıs.2017 -- SES (Euronext Paris ve Lüksemburg Borsası: SESG) tarafından bu yıl onuncu defa düzenlenen SES Endüstri Günleri konferansı 16 ve 17 Mayıs günlerinde Lüksemburg’ta gerçekleşti. Bu yıl “iD17” adıyla anılan konferans, "Video Dağıtımındaki Yenilikler" konusuna odaklandı.

Bu yılki konferans, uydu ve son tüketici (yayıncılar, üreticiler, yazılım geliştiricileri ve diğer tedarikçiler) grubundan oluşan video değer zincirini temsilen 290 delegeyi ağırlarken, yenilikçi teknolojiler ve uydu iletimi ile yayıncılıktaki gelişmeler hakkında fikir ve görüş alışverişine ev sahipliği yaptı. Delegeler, Ultra HD (UHD) ve Sanal Gerçeklik’ten (VR), yeni antenlere ve SAT>IP teknolojilerine kadar farklı alanlardaki 25’ten fazla uygulamayı deneyimleme fırsatını yakaladılar.

SES Yeni Teknoloji ve Standartlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Thomas Wrede, konuyla ilgili şu açıklamada bulundu: “Endüstri Günleri'nin onuncu yılını kutlamaktan dolayı çok gururluyuz ve bu dönüm noktasına ulaşmak bizleri heyecanlandırıyor. SES, üst üste on yıl boyunca yeni TV teknolojilerini ilerletmek için tüm ekosistemin temsilcilerini bir araya topladı. Bu, SES'in video pazarındaki lider konumunun bir kanıtı olmanın yanı sıra, son tüketici için en iyi izleme deneyimini sunabilen yenilikçi teknolojilere olan bağlılığımızı vurgulamaktadır.”

Corporate Communications

Bizi izleyin:

Linkedin Türkiye

Dünyanın lider uydu operatörü SES, 50’yi aşkın sabit yörüngeli (GEO) uydu filo sistemi ve 12 adet orta yörünge (MEO) uydularıyla, dünya çapında farklılaşmış ve tamamen ölçeklenebilir GEO-MEO hizmetleri sunan ilk şirkettir. SES, dört pazar dikeyinde (video, işletme hizmetleri, mobilite ve hükümet çözümleri), değer katan, uçtan uca çözümler sunmaya odaklanmıştır. SES, dünya genelindeki tüm yayıncı kuruluşlara, içerik ve internet servis sağlayıcılarına, mobil ve sabit şebeke operatörleri ile şirketlere ve devlet kurumlarına uydu iletişim hizmetleri sunmaktadır. SES'in portföyünde Avrupa'nın en büyük Doğrudan Eve Yayın (DTH) televizyon erişimine sahip bulunan ASTRA uydu sistemi ve küresel yönetilen bir veri iletişim servis sağlayıcısı olan O3b Ağları yer almaktadır. SES’in bir diğer iştiraki olan MX1 ise dünyanın önde gelen medya hizmet sağlayıcılarından biridir ve yenilikçi dijital video ve medya hizmetlerinin tam kapsamlı bir setini sunmaktadır. Daha detaylı bilgi için www.ses.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Written on 18 May 2017