Region: Avrupa

Translations: en, fr, es, tr

SES,  2017 Dünya Oyunları’nın Avrupa Yayınını Gerçekleştiriyor

Written on 20 Jul 2017

SES Video Hizmetleri, Avrupa’nın en önemli spor etkinliği olan 2017 Dünya Oyunları’nı televizyon izleyicileriyle buluşturacak

20. Temmuz. 2017 – Bu yıl onuncu kez düzenlenen 2017 Dünya Oyunları (World Games 2017), dünyanın lider uydu şirketi SES ve ATM System işbirliği ile Avrupalı izleyicilerle buluşuyor. Bugün Polonya’nın Wroclaw kentinde başlayacak olan uluslararası organizasyon 30 Temmuz’a kadar devam edecek. Avrupa’nın en önemli spor etkinliği olan oyunlar, 22 derece Batı konumunda yer alan SES-4 ve 23.5 derece Doğu konumundaki ASTRA 3B olmak üzere iki farklı SES uydusu aracılığıyla yayınlanacak.
SES (Euronext Paris ve Lüksemburg Menkul Kıymetler Borsası: SESG) tarafından açıklanan anlaşmaya göre, ATM System, TV prodüksiyonunun sorumluluğunu üstlenirken SES de, Wroclaw spor  sahasında gerçekleşen oyunların Avrupa genelindeki yayın dağıtımı için uydu kapasitesini kullanacak.

Çoklu spor etkinliklerinin yer alacağı organizasyonun açılış töreni bu akşam (20 Temmuz) saat 19.00'da gerçekleşecek. Organizasyon genelinde, 3000'den fazla uluslararası sporcu, jimnastikten dövüş sanatlarına kadar 31 farklı spor dalında yarışmalara iştirak edecekler.

SES Video Hizmetleri’nin Doğu Avrupa Satış Merkezi Başkan Yardımcısı Martin Ornass-Kubacki  konuyla ilgili şöyle konuştu: “Dünya Oyunları çok heyecan verici bir olay ve bizler de bu büyük organizasyonun bir parçası olarak video hizmetlerimizi Avrupa çapında gerçekleştirmekten dolayı memnuniyet duyuyoruz. Uydu yayınlarımız sayesinde, Avrupalı izleyiciler en sevdikleri sporların her anının keyfini çıkarabilecekler.”

Corporate Communications

Dünyanın lider uydu operatörü SES, 50’yi aşkın sabit yörüngeli (GEO) uydu filo sistemi ve 12 adet orta yörünge (MEO) uydularıyla, dünya çapında farklılaşmış ve tamamen ölçeklenebilir GEO-MEO hizmetleri sunan ilk şirkettir. SES, dört pazar dikeyinde (video, işletme hizmetleri, mobilite ve hükümet çözümleri), değer katan, uçtan uca çözümler sunmaya odaklanmıştır. SES, dünya genelindeki tüm yayıncı kuruluşlara, içerik ve internet servis sağlayıcılarına, mobil ve sabit şebeke operatörleri ile şirketlere ve devlet kurumlarına uydu iletişim hizmetleri sunmaktadır. SES'in portföyünde Avrupa'nın en büyük Doğrudan Eve Yayın (DTH) televizyon erişimine sahip bulunan ASTRA uydu sistemi ve küresel yönetilen bir veri iletişim servis sağlayıcısı olan O3b Ağları yer almaktadır. SES’in bir diğer iştiraki olan MX1 ise dünyanın önde gelen medya hizmet sağlayıcılarından biridir ve yenilikçi dijital video ve medya hizmetlerinin tam kapsamlı bir setini sunmaktadır. Daha detaylı bilgi için www.ses.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Written on 20 Jul 2017